Ons verhaal


Hi there, leuk je te ontmoeten!

Mijn naam is Ines Feytons, founder van Barker & Bones en favorite human van mijn 4-potige sidekick Copain.

Klaar om samen met ons een revolutie teweeg te brengen in de wereld van de hondenaccessoires?

Honden zijn meer dan ooit deel van het gezin. Met Barker & Bones maken we het dan ook onze missie om deze band tussen hond en baasje te versterken.

Als interieur- en design lover vond ik zelden wat ik zocht in de klassieke dierenwinkel. Tijd om functionaliteit én design te doen samensmelten in elk aspect van je dogproof interieur. 

Welkom bij Barker & Bones, jouw go-to store voor uitzonderlijke hondenaccessoires die naadloos in je interieur passen. Elk stuk in onze collectie is zorgvuldig uitgekozen met een focus op design en human-grade kwaliteit. Het is tijd om het alledaagse te overstijgen en de accessoires voor je hond naar een nieuw niveau te tillen.

Onze Barker & Bones Collectie bestaat uit ambachtelijke en handgemaakte producten die de grenzen van hondenaccessoires verleggen. Of het nu gaat om een luxueus hondenbed of een stijlvolle riem, elk item is zorgvuldig intern ontworpen of afkomstig van lokale ambachtslieden die onze toewijding aan stijl, kwaliteit en duurzaamheid delen.

Maar dat is nog niet alles! In onze winkel vind je ook een zorgvuldig samengestelde selectie producten van gerenommeerde Europese hondenmerken. Deze merken staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en onberispelijke stijl, en sluiten perfect aan bij onze filosofie.

 

Meer weten? Give us a bark via ines@barkerandbones.be